nasdaq1

nasdaq

nasdaq1
PrĂ­spevok 125272
 
Marcus Phoenix
Marcus Phoenix | 29.11.2020 08:46

Hm, ten naľavo je Miroslav Suja, poslanec NR SR a detviansky podnikateľ (alebo "podnikateľ). Celý život pracoval na veľmi výhodných pozíciach a na detvianske pomery si žije enormne dobre. Ten napravo je Lukáš Kopáč, má tri vysoké školy a okrem iného hovorí plynulo anglicky, nemecky a taliansky. Toho času asistent europoslanca.

Keby majú IQ ako teplota vzduchu, tak stoja v o 2 čísla väčších adidas teplákoch pred staničnou krčmou a pýtajú od cestujúcich cigarety. Je ťažké akceptovať, že aj oponent má v hlave? Títo dvaja majú viac rozumu ako ty s celou rodinou dokopy. Preto sú kde sú. Dá sa im vytknúť veľa, hlavne Sujovi. Ale to, že by bol sprostý určite nie. Pre toto naberajú na sile. Povrchní hlupáčikovia ako aj ty si myslia, že sú to iba opice na steroidoch. Podceňujú ich a oni to vedia využiť.


Lodovik
Lodovik | 29.11.2020 10:46

A teba poverili, aby si napisal ich zivotopisy?


moses
moses | 29.11.2020 13:01

Marcus Phoenix hlbsie to uz neslo?


vlado
vlado | 29.11.2020 17:53

krásna ukážka toho, že vzdelanie neznamená múdrosť


cannabis
cannabis | 29.11.2020 18:28

Marcus Phoenix, ked si uz pisal o tom, ze Tito dvaja maju viac rozumu, ako niekto do kopy, tak si myslel asi na konsku rozum. :D

Zabudas na jednu vec, ked uz pises o Kropáčovi. :D Ze na Slovensku mozes mat titulov kolko chces. Staci vediet komu treba zaplatit. Takze si nemyl vzdelanie s inteligenciou, lebo Tito maju k inteligentnym jedincom asi tak daleko, ako Matovic s Kollarom. :D


cannabis
cannabis | 29.11.2020 18:31

Mimochodom, nie prave Kropáč odisiel pre svoju neschopnost aj s tromi titulmi zbierat ovocie do Talianska? :D


vsetkovklude
vsetkovklude | 30.11.2020 08:46

lol, natrhlo mi bránicu, že 3 vysoké školy...Bc. Lukáš Kopáč , MSc., MBA - Bc. je prvý stupeň vysokoškolského štúdia, prečo nepokračoval 2. stupňom, nemal na to? MSc. získal kde, keďže životopis zverejnený nemá? Aj v zahraničí majú vysokú školu života? MBA - Master of Business Administration nie je vysoká škola ale pár mesačný kurz pre luxusné sekretárky, tak aké 3 vysoké školy točíš? Nech kápne božskou a pozrieme sa na jeho diplomku, za ktorú získal MSc. a zistíme, že žiadna nie je?

Aj Magián má 2 vysoké školy a je tak sprostý, že sa na súde s nacistickou číselnou symbolikou išiel obhajovať rúškom s číslom 1984, čím vlastne potvrdil, že číselnej symbolike rozumie...


Marcus Phoenix
Marcus Phoenix | 30.11.2020 13:25

Na MBA sa študuje normálne 5 rokov, je to magisterský titul. Na Slovensku ho udeľuje napr. Vysoká škola manažmentu v Bratislave. Na Slovensku nemá veľké zastúpenie, v záp. Európe a USA násobne vyššie a mnohí CEO nadnárodných firiem ho majú.


madafaka
madafaka | 30.11.2020 13:37

MBA – Master of Business Administration – patrí k najrozšírenejším zahraničným vysokoškolským titulom. Ide o študijný program v oblasti manažmentu na úrovni 2. stupňa štúdia slovenskej vysokej školy. Podľa zákona o vysokých školách nie je MBA zahrnuté do systému vysokoškolského vzdelávania na Slovensku a teda patrí u nás do celoživotného vzdelávania. Nositelia tohto titulu študovali oblasti ako podnikanie, riadenie, financie, marketing alebo ľudské zdroje. Pre tento typ štúdia je potrebná často i predošlá prax v manažérskej oblasti. Štúdium trvá najčastejšie 1 rok.

Ak to trva niekomu 5 rokov, co bezne trva 1 rok, tak to vela napovie, haha


vsetkovklude
vsetkovklude | 30.11.2020 14:03

vďaka madafaka, ja len doplním, že napr. Paneurópska vysoká škola (čo nie je žiadna prestížna univerzita na Slovensku, keďže ju zvládli aj také tupelá ako Twiinsky) uvádza napr. toto:

Štandardná doba MBA štúdia až po promóciu je do jedného roka.

Výučba prebieha v sobotu v intervale cca. jedenkrát za 4 týždne pomocou Microsoft Teams. Je realizovaná naživo s možnosťou komunikovať, prípadne sa vidieť. To či má študent zapnutý mikrofón, či kameru záleží na každom študentovi zvlášť. Výnimkou je iba prvé stretnutie, ktoré je dvojdňové: úvodný workshop s networkingom je v sobotu a druhý deň v nedeľu nasleduje prvý výučbový modul. Výučba je organizovaná tak, aby sa vyhla štátnym sviatkom a obdobiu prázdnin. Medzi dňami výučby je priestor na konzultácie a prípravu písomných projektov.

Čiže výučbu máš raz za mesiac okrem dvojnásobnej dotácie na úvodnú hodinu...tzn. celkovo absolvuješ 13 vyučovacích dní počas 1 roka...


Marcus Phoenix
Marcus Phoenix | 30.11.2020 21:16

Neviem čo študovali sestry Nízlové, ja píšem z vlastnej skúsenosti. V Bratislave sa študuje normálne denné štúdium, 3-4 roky na Bc (BSBA) a ďalšie 2 na magistra (MBA). S povrchnými reakciami Slovákov na tento titul sa stretávam bežne.


vsetkovklude
vsetkovklude | 30.11.2020 21:21

magister je keď tak Mgr. v zahraničí M.Sc., na Slovensku MSc. (naša verzia toho titulu) udeľuje len pár fakúlt...po splnení podmienok, ak sa nemýlim...


Lodovik
Lodovik | 30.11.2020 23:44

Ak ktokolvek argumantuje prismenkami, ktore ma pri mene, tak by mal dodatocne zpalatit za studium, lebo to boli evidentne vyhodene peniaze.


cannabis
cannabis | 1.12.2020 03:05

Marcus Phoenix, Ty sa stretavas s povrchnymi reakciami na tento titul, ja sa stretavam s ludmi, ktori maju tento titul, no a ich znalosti, skusenosti a vedomosti su doslova povrchne. :D


Marcus Phoenix
Marcus Phoenix | 1.12.2020 11:44

Subjektívny pocit. Ja čo stretávam ľudí z tej školy tak mám dobré skúsenosti. Skvelá angličtina, logické myslenie aj rozhľad. Asi zmeň spoločnosť kam chodíš.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader